Cenaze Hizmetleri Birimi  oluşturuyor

Cenaze Hizmetleri Birimi  oluşturuyor

Kozan Belediyesi, vatandaşlara  daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde cenaze hizmetleri birimi oluşturuyor.

Adana Caddesi, Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Amirliği karşısındaki, belediyeye ait alanda konuşlanacak cenaze hizmetleri biriminin bina yapım çalışmaları başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz, birimin hizmet vereceği binanın inşaatında incelemede bulundu. Şenöz, cenaze nakil aracı, cenaze yıkama aracı, din görevlisi, çadır, masa, sandalye,  çay ocağı gibi hizmetlerin tek noktadan  sunulacağı  birime, vatandaşların akılda kalabilecek 3 haneli sabit bir telefon numarasından  kolayca ulaşabileceklerini  belirtti. Kozan Belediyesi’nin vatandaşların sevincinde olduğu gibi kederli zamanlarında da yanında olduğunu ifade eden Şenöz,  kısa süre içinde hizmete geçirilmesi planlanan yeni uygulama ile koordinasyonun güçleneceğini, yakınlarını kaybeden kederli vatandaşların, acılı anlarında farklı birimleri veya kişileri arayarak talep ettikleri cenaze hizmetlerinden  daha hızlı ve eksiksiz  şekilde  yararlanabileceklerini söyledi.
“Alo cenaze hizmetleri “ birimine ulaşılacak sabit telefon hattı numarası tahsisi için ilgili kuruma başvuruda bulunulduğu, telefon numarası ile ilgili kamuoyu bilgilendirmesinin önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.